Deserti/ Kuharice

[besplatna] The Kuharica za tradicionalne kreten domaćice

I to se dogodilo- kuharica pretencioznog naziva The Kuharica za tradicionalne kreten domaćice je vani. Nema izdavača, ni sponzora, niti se može kupiti na Tisku (kako me par ljudi slatko pitalo). Kratka, besplatna i sva prava pridržana, kako se ono kaže. 🙂

Pozadinska priča iza naslova i samog projekta je toliko duga, složena i prepuna posebnih živopisnih likova koji su me inspirirali- da se bojim ako krenem tipkati da će prije George R.R. Martin izbaciti (jednako kompleksan) šesti nastavak Pjesme leda i vatre. Znači neće biti kraja.

Kuharica je napravljena prvenstveno za one koji se smatraju kreten domaćicama ili tek kreću u avanturu pečenja kolača, ali služi i kao inspiracija za iskusnije. Neki recepti su novi, neki stari. (Računam da ako Andrea Andrassy može objaviti knjigu kolumni da se i ja smijem ponoviti.) Besplatna je za download, a svaki će se share honorirati zahvalom od srca. 🙂 Predviđena je uglavnom za printanje (ili čitanje na većim ekranima) pa preporučam da ju printate na A4 i to obostrano. (Ana iz budućnosti će se potruditi napraviti i mobile friendly verziju.)

Ovo je bio jedan od ciljeva za veljaču 2019., a kako dobar dio mjeseca nisam imala mogućnost peći i fotografirati- odlučila sam ju dovršiti u jednom danu. Tako je i nastala ona hrpa kolača koju sam odlučila pokloniti onima koji taj luksuz nemaju svake nedjelje.

Da ne dužim kao dobitnici Oscara, sve ostalo piše unutra…

KLIK > The Kuharica za tradicionalne kreten domaćice

Ako želite biti u toku i pratiti više svakodnevnih bedastoća- družimo se na mom Instagram profilu

Nisam smislila nikakav originalan hešteg – pa ću ostati kod svog standardnog #ukužini (koristite ga kad objavljujete fotografije kolača po mom receptu), a slobodno me označite sa @shedonist_ana ili šaljite u DM (direct message). Kao što rekoh- svako dijeljenje s mamom, sestrom, šogoricom, susjedom, svekrvom, prijateljicom i pokojim zainteresiranim muškarcem nagradit ću s- velikim hvala! 😀

Za sva pitanja stojim na raspolaganju. 🙂

Za one koji žele znati više