Deserti/ Kuharice

[besplatna] The božićna kuharica za tradicionalne kreten domaćice

božićna kuharica

I to se dogodilo drugi put- kuharica jednako pretencioznog naziva The božićna kuharica za tradicionalne kreten domaćice je tu! Nadam se da ste štogod napredovali od prvog izdanja (koje možete pronaći ovdje), jerbo se stvari počinju malo komplicirati. (Napredovanje može biti i povećanje broja klinaca oko noge. :))

Prijateljica mi je jednom prilikom poslala fotografiju kaosa u svojoj kuhinji nakon što je napravila kolač po receptu iz kuharice i napisala nešto u stilu “i ti to nazivaš jednostavim?!”. Da se obranim, nisam nikad rekla da su to kolači iz jedne posude i od tri sastojka i da brašna neće biti u kosi i na podu. Nego da ih po mojim uputama SVI mogu USPJEŠNO napraviti! Kad kažem svi, mislim svi.

Božić dolazi…

Ovaj put, da olakšam svim kreten domaćicama, ali i ostalima koji nemaju vremena za dubinske analize što će od kolača peći ovog Božića, skupila sam na jednom mjestu 20 prigodnih recepata. Sve odreda božićni klasici. Kombinirala sam recepte koji se godinama rade u mojoj obitelji, koje sam s mamom mutila kad sam imala 10 godina, ali i one koje sam sama otkrila relativno nedavno. Želja mi je bila da drugima, a nećemo se lagati, i sebi, olakšam ovo predblagdansko vrijeme.

Tea mi je neki dan rekla: “Ti si mainstream!” Naravno da sam burno reagirala sa: “Što sam?” Objasnila mi je- ^najveći sarkastični hejter radi božićnu kuharicu, nije li to genijalno!^ Istina je da stvarno jako volim Božić i rado ću se zbog toga utopiti u masi. ☆♡

Zvončići, zvončići… 🙂 Neću duljiti, sve vam piše u kuharici. Opet je besplatna pa klikni na “Add to cart” i uživaj.

Nadam se da vam se sviđa i da će vam biti od koristi. Stojim na raspolaganju za pitanja, kritike i pohvale u komentaru ispod ovog posta ili na Facebooku i Instagramu. Jako volim vidjeti fotografije gotovih kolača pa mi slobodno zatrpajte sandučiće i DM-ove. 🙂

Sretan vam Božić!

Pusabok.

You Might Also Like